• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl
Naar boven

Geisha

(17) (17 artikelen)
Geisha

Geisha is opgericht in 2007 en heeft tegenwoordig al een grote naamsbekendheid. Het merk bedient dames en meisjes. Er is bij dit fashionlabel veel onderscheidt te zien met andere damesmerken. Dit hippe label komt meerdere keren per jaar met een volledig nieuwe collectie.

VROUWELIJK EN VROLIJK

Geisha is opgericht in 2007 en heeft tegenwoordig al een grote naamsbekendheid. Het merk bedient dames en meisjes. Er is bij dit fashionlabel veel onderscheidt te zien met andere damesmerken. Dit hippe label komt meerdere keren per jaar met een volledig nieuwe collectie. De collecties zijn vaak een mix van basics en drukke prints. Geisha heeft inmiddels wel een statement gemaakt op het gebied van vrolijke en aparte dessins. Ondanks dat er veel kleur en drukke dessins in de kleding terug komt, blijft het toch vrouwelijk.

GEISHA IS KWALITEIT

Geisha staat voor kwalitatief goede kleding. Vooral de prijs-kwaliteit verhouding is een sterk punt van dit merk. Voor een leuke prijs heb je kleding die een lange tijd mee gaat. Daarnaast ben je met een kledingstuk van dit merk altijd anders gekleed dan anderen. Met de leuke prints onderscheidt je je direct en val je altijd op. Zelfs de basics zijn nooit saai. Hier wordt altijd wel weer een twist aan gegeven met leuke details.

SHOP HET SNEL BIJ MODE FOR SALE

Ben jij ook helemaal verliefd geworden op de kleding van Geisha? Je shopt de kleding van dit merk snel en gemakkelijk bij Mode for Sale. 

Bij Mode for Sale:
✔ is verzending boven de 50 euro gratis
✔ worden bestellingen die je voor 21:00 uur besteld de eerstvolgende werkdag bezorgd